נודלס בר אסיאתי מבית היוצר של מוזס ועוד איזה מסעדה שאף פעם לא הייתי בה
מזה זמן שיש לי "בטן מלאה" על זוזוברה. זה לא שאני לא הולך, פשוט הרבה
פחות.
עד לפני שנה זה ללא ספק היה אחד המקומות המוצלחים והעמיד תחרות יפה
מאוד לג'ירף במגרש הפיוז'ן האסיאתי באיזור.
מפעל אוכל מתוקתק היטב, כמעט אף פעם לא צריך לחכות כדי לשבת, אפילו
כשמסלול ההזנקה בכניסה למקום גדוש היטב. מנות ראשונות מוצלחות, מגוון
עיקריות שרובן מוצלחות גם בטעם וגם בגודל ובנוסף לכך הידיעה שאפשר לצאת לשם
ב- 12:25 ועדיין להגיע בזמן לישיבה של אחת אם צריך. כמו שאמרתי המקום
מתוקתק
מה לעשות שבאיזשהו שלב הוחלט לעשות שינוי מאסיבי בתפריט, אולי התחלף
השף, אולי כדי לקצץ עלויות. מה שבטוח הוא שהתוצאה הסופית הייתה ירידה
משמעותית ברמה של האוכל והתאדות של כמה מהמנות הטובות בתפריט. בהיעדר הטעם
מה שנשאר זה כמות הרעש, ואוכל שמגיע נורא מהר, לפעמים עוד לפני שסיימת
להזמין. אבל זאת ההגדרה של פאסט פוד ועל פאסט פוד משלמים פחות
שלא תבינו לא נכון, זה עדיין יותר טוב מרוב המקומות האחרים בהרצליה
פיתוח והם עדיין היחידים באיזור שיש להם מסמאן קארי (או לפחות משהו שמנסה
להיות דומה) שזו המנה הכי אהובה עלי ביקום כולו
מידי פעם אני אקפוץ לבקר, בתקווה סמויה שתחזור עטרה ליושנה, רוב
הזמן אני מעדיף ללכת לג'ירף, לחכות עוד חצי שעה לטעם של מנות המוכרות
והטובות שהצליח לשרוד את עליות מחירי מוצרי המזון , את התחרות הקשה מסביב
ובינתיים אפילו את המיתון
5 אנשים, 46 ש"ל לארוחה
מזה זמן שיש לי "בטן מלאה" על זוזוברה. זה לא שאני לא הולך, פשוט הרבה
פחות.
עד לפני שנה זה ללא ספק היה אחד המקומות המוצלחים והעמיד תחרות יפה
מאוד לג'ירף במגרש הפיוז'ן האסיאתי באיזור.
מפעל אוכל מתוקתק היטב, כמעט אף פעם לא צריך לחכות כדי לשבת, אפילו
כשמסלול ההזנקה בכניסה למקום גדוש היטב. מנות ראשונות מוצלחות, מגוון
עיקריות שרובן מוצלחות גם בטעם וגם בגודל ובנוסף לכך הידיעה שאפשר לצאת לשם
ב- 12:25 ועדיין להגיע בזמן לישיבה של אחת אם צריך. כמו שאמרתי המקום
מתוקתק
מה לעשות שבאיזשהו שלב הוחלט לעשות שינוי מאסיבי בתפריט, אולי התחלף
השף, אולי כדי לקצץ עלויות. מה שבטוח הוא שהתוצאה הסופית הייתה ירידה
משמעותית ברמה של האוכל והתאדות של כמה מהמנות הטובות בתפריט. בהיעדר הטעם
מה שנשאר זה כמות הרעש, ואוכל שמגיע נורא מהר, לפעמים עוד לפני שסיימת
להזמין. אבל זאת ההגדרה של פאסט פוד ועל פאסט פוד משלמים פחות
שלא תבינו לא נכון, זה עדיין יותר טוב מרוב המקומות האחרים בהרצליה
פיתוח והם עדיין היחידים באיזור שיש להם מסמאן קארי (או לפחות משהו שמנסה
להיות דומה) שזו המנה הכי אהובה עלי ביקום כולו
מידי פעם אני אקפוץ לבקר, בתקווה סמויה שתחזור עטרה ליושנה, רוב
הזמן אני מעדיף ללכת לג'ירף, לחכות עוד חצי שעה לטעם של מנות המוכרות
והטובות שהצליח לשרוד את עליות מחירי מוצרי המזון , את התחרות הקשה מסביב
ובינתיים אפילו את המיתון
- מיקום: שנקר
- רעש: כמו של חדר אוכל בקיבוץ ממוצע
- זמן בתור והגעת המנות: סופר מהיר, אפילו במושגים של היי טק
- סדר למנות: אין
- שירות: טוב
5 אנשים, 46 ש"ל לארוחה
- סלט ירקות בורמזיים
- קארי קמבודי עיקרית (ספיישל)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה