בגלל שהמנהלים ואנשי הכספים בצד של הדוד סם לא מקבלים סיבוס, אז גם אנחנו לא :(
כדי לחסוך קצת כסף, כל יום ראשון, שני ולפעמים גם רביעי מביאים אוכל מהבית. היתרונות ברורים:
כדי לחסוך קצת כסף, כל יום ראשון, שני ולפעמים גם רביעי מביאים אוכל מהבית. היתרונות ברורים:
- בלי מונוסודיום גלוטומט (E621)
- בלי חומרים משמרים
- בלי חוק ה-30 שניות
- בלי מלצריות במחזור
- בלי גשם (בחורף)
- בלי זיעה (בקיץ)
- לא צריך להזמין מקום מראש (חוץ מהימים שמותר ל-QA לצאת מהמתחם שלהם)
- 40 ש"ח פחות
- שוב פעם צריך להתעמת עם רימה מהסופר על הפרשי המחיר
- לפעמים צריך לגרש את הדיגרים מהמטבח
- הקרינה מהמיקרו בממד עלולה לגרום לעקרות (יש שאומרים שזה דווקא יתרון)
- המנקה שוטפת את הכלים ברמת הנקיון של גירף. איכס.
- bivas אוכל קטשופ בוב-ספוג ברוטב שניצלים של אימא. לשתיה: ויטמינציק.
- אדלראש מביא אוכל שהסבתות הפולניות הכינו לאשתו
- גרגמל מביא סנדוויץ מהסופר - זה לא נחשב נכון?
- אני מביא את האוכל שהילדים שלי לא אוכלים... לפעמים אני מכין חריף כדי שישאר יותר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה