Eatter


    יום ראשון, 26 באפריל 2009

    אוכל אמיתי

    בגלל שהמנהלים ואנשי הכספים בצד של הדוד סם לא מקבלים סיבוס, אז גם אנחנו לא :(

    כדי לחסוך קצת כסף, כל יום ראשון, שני ולפעמים גם רביעי מביאים אוכל מהבית. היתרונות ברורים:
    • בלי מונוסודיום גלוטומט (E621)
    • בלי חומרים משמרים
    • בלי חוק ה-30 שניות
    • בלי מלצריות במחזור
    • בלי גשם (בחורף)
    • בלי זיעה (בקיץ)
    • לא צריך להזמין מקום מראש (חוץ מהימים שמותר ל-QA לצאת מהמתחם שלהם)
    • 40 ש"ח פחות
    החסרונות:
    • שוב פעם צריך להתעמת עם רימה מהסופר על הפרשי המחיר
    • לפעמים צריך לגרש את הדיגרים מהמטבח
    • הקרינה מהמיקרו בממד עלולה לגרום לעקרות (יש שאומרים שזה דווקא יתרון)
    • המנקה שוטפת את הכלים ברמת הנקיון של גירף. איכס.
    התפריט:
    • bivas אוכל קטשופ בוב-ספוג ברוטב שניצלים של אימא. לשתיה: ויטמינציק.
    • אדלראש מביא אוכל שהסבתות הפולניות הכינו לאשתו
    • גרגמל מביא סנדוויץ מהסופר - זה לא נחשב נכון?
    • אני מביא את האוכל שהילדים שלי לא אוכלים... לפעמים אני מכין חריף כדי שישאר יותר
    בכסף שחוסכים קונים בירה ועוד משחקי מחשב (bivas).

    אין תגובות:

    הוסף רשומת תגובה