Eatter


    יום ראשון, 3 במאי 2009

    לאכול בסופר

    כמו שזה נשמע.

    לפעמים שוכחים להביא אוכל מהבית בימים של אוכל אמיתי, או שפשוט התעצלנו להכין. אין הרבה אופציות במקרים כאלה. אפשר לוותר, אפשר ללכת לאכול לבד, אפשר לנסות להסתדר עם סלט, ואפשר להביא אוכל מוכן מהסופר או מדודי. על דודי נדבר בפעם אחרת.

    הקפטריה בסופר מזכירה קצת חדר אוכל של קיבוץ. כאן מתרכזים כל פועלי הרצלי פיתוח, וכמה מזכירות (אה, מנהלות משרד) מהחברות בסביבה. למי שהדימוי הזה לא מספיק אבל למד בטכניון - זה כמו מסעדת דה-ז`ור (דה-ג'וק).

    ניתן לאכול במקום (למי שלא מתבייש) וניתן לקחת אוכל הביתה (אה, למשרד). כל זה תמורת סכום סמלי של 36 ש"ח. לא הרבה במונחים של הרצליה פיתוח. מי שלוקח אוכל החוצה מקבל חמגשית מהקלקר הכי עבה והכי לא ידידותי לסביבה שיכלו למצוא. יש שמועות שזה ישתנה בקרוב. בכל מקרה, אל תעיזו לחמם את זה במיקרו - זה מסרטן. המתקדמים, לוקחים אוכל במשקל. זה יוצא בערך 10 ש"ח פחות - עסקה מאוד משתלמת בימים של מיתון.

    המנות די סטנדרטיות (עבור חד"א קיבוץ, נו):
    • סלט ירקות / חומוס/ סלק - תיכף נחזור לזה...
    • מרק - בתוספת מחיר.
    • פחמימה - כמו במילואים
    • עוף בגריל / שניצל / תבשיל עוף (20%) בירקות (60%) ושמן מכונות (20%) / קובה/ וכו'.
    • שתיה קלה.
    בזמן ההגשה מומלץ להתעלם באלגנטיות מתנאי ההיגיינה - טוב אין חדש פה, אנחנו כבר רגילים מג'ירף. הבחור שמגיש את הסלט אינו מגיב לאף שפה. תשתמשו באצבע, את זה הוא מבין.

    לסיכום, לא מומלץ אם יש ברירה. אם אין אז יש להקפיד להגיע לפני ה-rush hour של הצהרים - לפעמים התור מגיע עד לקופה המהירה.

    תגובה 1: