Eatter


    יום חמישי, 23 ביולי 2009

    תפוח אדמה

    כמו ברוב ימות השבוע, בהם אנו אוכלים בחוץ, התחלנו בויכוח איפה אוכלים. הויכוח הגיע למבוי סתום והוחלט על פיצול. התל אביבים בחרו לנסות מקום חדש - תפוח אדמה. למי שמכיר, יש סניף גם באבן גבירול 54.
    בתפריט כמובן מצע של תפוח אדמה אפוי ומגוון אפשרויות לקישוט: רטבים, תוספות (פטריות, שעועית וכו') ועוד איזה כמה תבלינים. מרכיבים ואוכלים - כמה פשוט.
    התפוח אדמה עצמו גדול ומאד ממלא, במיוחד אם תוסיפו עליו גבינה צהובה. היה מושלם אם היו גם תוספות בשריות (כמו בסניף בת"א) אבל השילוב של מחיר נמוך ואוכל טוב בהחלט מאשר את המקום לביקורים נוספים.

    24 ש"ח לתפוח אדמה + 4 תוספות לבחירה.

    תגובה 1: