נכון יוצא שבע?
ובכן התפריט העסקי של ספגטים עובד באותה השיטה. בוחרים מנה מהתפריט ובחישוב מתמטי מסובך (אין לי מספיק יחידות כדי לפרט) יוצא שמקבלים מנה עסקית באותו המחיר. משתלם.
מנה ראשונה: מרק בטטה, די מוצלח (שלחו לגויה את המתכון...)
מנה עיקרית: פונגי - שמנת, פיטריות ובייקון (אופציה). בהחלט שווה ובעיקר משביע (שוב גויה, שמעתם? משביע)
המחדל היחידי שמצאתי היה השתיה, בד"כ בעיסקיות מים הכוונה למינרלים לא מהכיור (סליחה מהברז), לימונדה\אשכוליות הכוונה לטבעי לא תרכיז של עסיס.
מסתמן שזאת הופכת להיות העסקית המשתלמת ביותר באזורנו
השבמחקהחישוב דווקא מאוד פשוט (שאלתי כמה פעמים):
השבמחק1. אם מחיר המנה 39 אז המחיר 39.
2. אחרת המחיר הוא 39 + ההפרש ממחיר המנה פחות 39. במילים מדעיות: יהי m מחיר המנה בתפריט, אז המחיר לתשלום הוא 39 + (m -39).
בקיצור מחיר המנה הבתפריט כמו ש-REL אמר. תפסיקו לסבך, ואין מה לחפש את הקאצ'.