Eatter


    יום שלישי, 12 במאי 2009

    ספגטים הרצליה

    מכירים את התרגיל החשבוני שאומרים לכם לבחור מספר, להוסיף שבע ולהפחית את המספר שבחרתם?
    נכון יוצא שבע?
    ובכן התפריט העסקי של ספגטים עובד באותה השיטה. בוחרים מנה מהתפריט ובחישוב מתמטי מסובך (אין לי מספיק יחידות כדי לפרט) יוצא שמקבלים מנה עסקית באותו המחיר. משתלם.

    מנה ראשונה: מרק בטטה, די מוצלח (שלחו לגויה את המתכון...)
    מנה עיקרית: פונגי - שמנת, פיטריות ובייקון (אופציה). בהחלט שווה ובעיקר משביע (שוב גויה, שמעתם? משביע)

    המחדל היחידי שמצאתי היה השתיה, בד"כ בעיסקיות מים הכוונה למינרלים לא מהכיור (סליחה מהברז), לימונדה\אשכוליות הכוונה לטבעי לא תרכיז של עסיס.

    2 תגובות:

    1. מסתמן שזאת הופכת להיות העסקית המשתלמת ביותר באזורנו

      השבמחק
    2. החישוב דווקא מאוד פשוט (שאלתי כמה פעמים):
      1. אם מחיר המנה 39 אז המחיר 39.
      2. אחרת המחיר הוא 39 + ההפרש ממחיר המנה פחות 39. במילים מדעיות: יהי m מחיר המנה בתפריט, אז המחיר לתשלום הוא 39 + (m -39).

      בקיצור מחיר המנה הבתפריט כמו ש-REL אמר. תפסיקו לסבך, ואין מה לחפש את הקאצ'.

      השבמחק