Eatter


    יום ראשון, 15 בנובמבר 2009

    האדסון בראסרי, רמת החייל

    קפצתי לביקור חברי בבלוג של ההייטקיסטים הרעבים.
    חשבתי לעצמי על מה כדאי לכתוב, אני כבר מעל 8 שנים עובד פה, החלטתי לכתוב על הסלופי ג'ו של מסעדת ההאדסון. ההאדסון היא גם מסעדה הייטקיסטית אמיתית וגם היא טובה לרעבים במיוחד – הייטקיסטים רעבים.

    האדסון בראסרי היא מסעדה עם אופי אמריקאי, מנת הדגל שלה לארוחת הצהריים זה הסלופי ג'ו. למי שלא מכיר הסלופי זו מנה אמריקאית קלאסית של לחמנייה גדולה מלאה בשר טחון עם רטבים מבוססי ברביקיו. הסלופי ג'ו בהאדסון מגיע לצד צ'יפס עגול ומעט ירקות ליד. המסעדה היא מסעדת בשרים והבשר אכן איכותי מאוד.
    אפשר לשדרג את הסלופי ג'ו לסלופי עם פרוסת אנטריקוט דקה צרובה או עם גבינת סנט מור.. ועד מספר אופציות, שדרוג עולה בערך כ-10 שקלים. מומלץ מאוד.

    בשעות הצהריים יש בהאדסון ארוחה עסקית הכוללת מרק או סלט למנה ראשונה וכוס לימונדה, והמחיר הוא מחיר המנה העיקרית. המרקים פשוט מעולים, כל יום יש מרק אחר בתפריט. הלימונדה טרייה וטבעית, עשויה עם ג'ינג'ר וגם היא מעולה.
    ארוחת צהריים שכוללת סלופי ג'ו קלאסי עם מרק ושתייה תעלה לכם 49 שקלים.

    מומלץ מאוד, בתיאבון.

    ביקורת זו נכתבה ע"י כפיר בלוך, מנהל foodnwine ( טוויטר | פייסבוק | בלוג )

    גם אתם הייטקיסטים רעבים? בואו לתרום מחוויותכם. צרו קשר במייל, טוויטר או דף החברים לפרטים נוספים.

    תגובה 1:

    1. הסלופי הוא לחובבי הז'אנר. לא כולם אוהבים שההמבורגר שלהם מתפרק להם ביד, ומעדיפים את אותו הבשר בחתיכה אחד, ובלי רוטב ברביקיו מקורמל.
      סתם, למי שלא מכיר את המנה שלא יבהל מהמתיקות.

      השבמחק