Eatter


    יום חמישי, 26 בנובמבר 2009

    איך התחלנו במצדה וסיימנו בשניצל פקטורי

    התוכנית המקורית היתה לאכול במצדה, מקום שחלקנו עדיין זוכרים לו חסד נעורים מתקופות קודמות בהרצליה. התיישבנו וקיבלנו את התפריטים העסקיים שבישרו לנו שהעסקית הזולה ביותר היא בעלות 59 ש"ח ויכולה להגיע עד ל-99 ש"ח (WTF?!). בירור זריז עם מנהל המשמרת ותחנונים לקבל את אותה עסקה כמו סיבוס (המחיר צונח ל-45 ש"ח) לא עזרו והחלטנו לקום וללכת. קצת קשה להסביר את ההחלטה של מנהל המשמרת לאבד 5 אנשים רק בשביל בירוקרטיה ("רק אחרי שנסגור עם החברה שלכם עסקה תוכלו לקבל מחיר מוזל").

    השעון כבר תקתק מספיק בשביל שנחפש פתרון מהיר לצהריים... אבו חסן? לא. אושיין? גם לא. סנוויץ? שלילי. לנסות את השניצל פקטורי? נו, אנחנו כבר קרובים גם ככה...

    התיישבנו בחוץ, הריח בפנים לא ממש מזמין. מייד קיבלנו הסבר על העסקית (40 ש"ח), מנות היום, מרק היום (בציטוט מקור: "פצצה") ושאר האפשרויות. המנות הראשונות היו בסדר (צלחת חומוס, מרק, סלט בורגול) והעיקריות היו סבירות. מה שמוזר בתהליך שהיינו צריכים להמתין דיי הרבה זמן בשביל מנות השניצל. בעיות במפעל?

    סה"כ לא שוללים את המקום, אבל עדיין הוא לא מוביל ברשימת המסעדות לצהריים. המיקום והאוכל לא ממש מוצלחים בשבילנו, אבל ניתן לכאבי הבטן שלכם לשפוט.

    אין תגובות:

    הוסף רשומת תגובה