Eatter


    יום ראשון, 6 בדצמבר 2009

    מצדה - יקרים אבל האורחים שלנו אהבו וכתבו

    קור אימים בחוץ, 23 מעלות, שמש. הלכנו למצדה (לא רעיון שלי).
    אני גר כבר כמה שנים 230 מטר משם אבל היום, משום מה, הייתה הפעם הראשונה. היינו שניים, ישבנו והתייבשנו. מצד שני, ארוחה עם סיבוס חוסכת 14 שקלים חדשים על התפריט, בחיים לא נפספס דבר כזה.

    אחרי שהיינו יבשים לגמרי וכמעט קמנו ללכת ניגש סטודנט ולקח הזמנה. גם הוא וגם הסטודנטיות מאוד נחמדים אבל חושבים על משהו אחר. אפשר להבין אותם.

    השותף שלי הזמין פטה כבד עוף (והצרפתים חושבים שהם מבינים באוכל...), טוסט ענק עם כל מיני דברים טובים ושליש טובורג. אני ביקשתי מרק עדשים (זה מה שהיה, אני מעדיף מרק אחר כי הכל מחוויר ליד מרק העדשים הבולגרי שמכינה החברה שלי רוזי), את "השניצל" (ככה היה כתוב) וכוס יין אדום.

    האוכל הגיע די מהר. השותף שלי נהנה וגם אני. מרק העדשים קצת החוויר (כמובטח) אבל השניצל היה אחלה שניצל. ענק ודק וטעים. גם היין היה בסדר גמור וגם הכמות - חצי כוס גדולה. כשסיימתי אותו גם הראש שלי היה במקום אחר.

    בקיצור, הסטודנטים שותים יין במטבח.

    שתי מנות ראשונות, שתי מנות עיקריות, שליש טובורג וכוס יין אדום. 90 שקל + טיפ. רק אם יש לכם סיבוס, כאמור.
    8 בסולם יוסי האדום.

    ביקורת זו נכתבה ע"י יוסי גלס (בלוג | מייל)

    גם אתם הייטקיסטים רעבים? בואו לתרום מחוויותכם. צרו קשר במייל, טוויטר או דף החברים לפרטים נוספים.

    2 תגובות:

    1. דבר השותף:
      הכל אמת. "יקרים" לא רלוונטי כאמור אם יש לכם את הסיבוס הנכסף.
      כמו כן, בד"כ השירות יעיל ומהיר. מצד שני... בד"כ אנחנו לא יושבים בחוץ, כל כך רחוק מהעין / רחוק מהלב.
      אה, ודבר אחרון, ה"טוסט ענק עם כל מיני דברים טובים" זה הטוסט 4 גבינות. שווה.

      השבמחק
    2. החוצפה שלהם לקחת 14 שקל יותר למי שאין סיבוס זה לא יאמן, לא מדובר באיזה מסעדה בסך הכל בית קפה פלצני!!! (הכל מקנאה כי אין לי סיבוס)

      השבמחק