Eatter


    יום ראשון, 13 בדצמבר 2009

    גוטה, הרצליה - רק בריאות

    צהרים. יצאנו 5 אנשים לעבר הרחוב כאשר עדיין לא נתקבלה החלטה בנושא האוכל.
    לאחר שאני הטלתי וטו על זוזוברה (נו באמת, החבר'ה פה כבר הודו מזמן שהסיבה העיקרית לביקורים שלהם שם היא המארחת) ועל meat and wine, מישהו אחר הטיל ווטו על מוזס ואגאדיר, השלישי אכל כבר אתמול בפסטה מיה והרביעי אכל השבוע פעמיים בטפאו, החלטנו על ג'ירף.
    אבל מה? להגיע לג'ירף בהרצליה ב12 וחצי זו פשוט לא אופציה. הגענו, אמרו לנו שמדובר בהמתנה של 20 דקות, ומיד הסתובבנו חזרה.
    מה עכשיו? מישהו הציע לנסות את גוטה. יאללה, הלכנו על זה.

    הגענו למקום, המציע אוכל "מהיר ובריא", ואכן - אווירת מזון מהיר, שירות עצמי, בקושי מצאנו לנו שולחן פנוי.
    בעודנו עומדים בתור לקופה התחלנו לבחון את התפריט. התפריט לא מגוון וברובו מאופיין במנות מוזרות כגון "קציצות עדשים" וסוגים שונים ומשונים של קינואה. (סלט קינואה, קינואה אורגנית צבעונית...).

    בחרתי בקציצות עדשים, שדווקא הפתיעו בתור המנה המוצלחת ביותר בשולחן שלנו (לעומת קציצות דגים וקציצות ברוטב עגבניות, שהיו חסרות טעם). הקציצות הגיעו לצד קינואה אורגנית צבעונית (שלא אהבתי) וסלט מוזר של חומוס מונבט וקולרבי. בשלב זה אני חייבת לציין שהצלחת שלי נראתה כמו המנה המוזרה ביותר שקיבלתי אי פעם (כמה חבל שלא צילמתי).
    הסלט היה מאוד לא מוצלח, ובמהרה הציעו להחליף לי אותו (כנראה שהתרחיש מוכר להם כבר). החלפתי אותו בסלט ירוק שהפתיע לטובה - רוטב מוצלח, מעין קרוטונים וגרעינים, סה"כ סלט כייפי.

    לסיכום - אנחנו לא ממש אהבנו. אני כן מוכנה לחזור לשם בשביל מנה גדולה יותר של הסלט הירוק.

    ביקורת זו נכתבה ע"י שירה וינברג (טוויטר)

    גם אתם הייטקיסטים רעבים? בואו לתרום מחוויותכם. צרו קשר במייל, טוויטר או דף החברים לפרטים נוספים.

    אין תגובות:

    הוסף רשומת תגובה