Eatter


    יום רביעי, 30 בדצמבר 2009

    טאפאס אחד העם - TAPAS EHAD HAAM

    קשה להתעלם מטרנד הטאפאסים ששוטף את עירנו. אמנם לה צ'מפה החלוץ בתחום קיים כבר מלא זמן אבל עם גשמי החורף צצו כמו פטריות מקומות שממחזרים את הקונספט. המקום החם כרגע הוא טאפאס אחד העם. למה חם? אולי בגלל שתפוס שם כל הזמן ואי אפשר להשיג מקום, אולי בגלל שורת המרצדסים בחוץ, אולי זה סתם בגלל רושפלד הגאון. במרחק שלוש דקות הליכה מהבית, היינו חייבים לנסות. בקושי הצלחנו לתפוס מקום על הבר והודיעו לנו שהוא פנוי רק ל-45 דקות כך שנצטרך להזדרז. המנות לא זולות, במיוחד לא הטעימות שבינהם, אבל כמה מהן בהחלט שוות את הכסף. במיוחד אהבתי את הכבד אווז החם ואת האנשובי שאמנם מגיע בקופסת שימורים (???) אבל לא מאכזב בטעם. גם הרצועות בקר בתנור לא רעות ולא לשכוח להזמין את פרחי הצלפים, נשנוש מעולה. לרעת המקום אגיד שהוא עובד באווירת פס ייצור (סטייל פינתי בימים הטובים) ולא ממש באווירת בואו נעביר כמה שעות של דריניקם וטאפאסים. באיזור ה- 150 ש"ח לראש לשתי מנות גדולות ארבע קטנות וארבע בירות תוצרת חוץ, ממש לא זול אבל גם בהחלט לא מאכזב.

    אין תגובות:

    הוסף רשומת תגובה