Eatter


    יום שלישי, 9 בפברואר 2010

    אוליב Olive, הרצליה

    כבר בנסיעה היום בבוקר התחלנו לעבור על מסעדות בת"א עם ספר המשלוחים החדש שנשלח לבתים. מרפרוף קל עלינו על מסעדת אוליב ואור העניין שכבר הרבה זמן לא ניסינו מקומות חדשים באזור - הוחלט לנסות את הסניף ההרצלייני.


    ממש מתחת למשרדנו, צמודה לגוטה ממוקמת המסעדה. השלט מציין סנדוויצים ופסטה אבל אפשר למצוא במקום עוד כמה רעיונות לאוכל (לא צריך להתפרע, הכוונה לסלטים או ארוחות בוקר).קראנו זריז את התפריט אך בזמן ההזמנה גילינו על מנת היום: חזה עוף בצ'ימיצ'ורי עם אורז או פירה וסלט קל בצד. השתיה היא גזוז במילוי חוזר. כיוון שמנת היום נשמעה הכי מפתה משאר התפריט, הזמנו אותה.

    שיטת ההזמנה והישיבה היא לפי מספרים שתקבלו בזמן ההזמנה, קצת כמו ארקפה. נוח אם מתחשבים בסוג המנות.
    המנות עצמן הגיעו מהר מאד. המנה עצמה נראית נחמד אבל לא ממש מוצלחת. במחיר כזה עדיף כבר ללכת לבר גוריון. בשביל סנדוויצים - יש את דלאנו.

    לא היינו ממהרים לחזור למקום, אבל רק לשם הגיוון. המקום נכנס לרשימה.

    תגובה 1:

    1. אולי שווה לנסות את הארוחת בוקר - אבל חוץ מזה אין מה לחזור לשם

      השבמחק